• 0

COMUNICAT I AGRAÏMENT

Category : Sin categoría

Hola a tothom! Com esteu? Esperem que estigueu bé. En primer lloc us volem desitjar un bon any 2021, ple de molta salut per així seguir ballant junts. Aquesta setmana hauria estat la primera setmana de classes de ball de l’any però no ha estat possible. Tenint en compte les darreres notícies i restriccions ens hem vist obligat a tancar l’escola de ball Ballem Junts de Vilafant per tercer cop en menys d’un any. Des del primer moment hem lluitat per seguir endavant, i això gràcies a tots vosaltres, alumnes i amics que heu seguit al nostre costat en aquests moments tan difícils. Seguirem posant totes les nostres forces i energies en el nostre projecte que ja fa 9 anys que vam començar i que no deixarem que es perdi. Per això, de nou us volem agraïr la confiança dipositada en nosaltres i en el nostre projecte de l’escola de ball Ballem Junts de Figueres i Vilafant. Informar-vos que quan tornem a obrir, ho farem amb grups reduïts com hem fet sempre i amb totes les mesures de seguretat. Obrirem nous grups amb classes de balls de saló, ball en línia i classes de salsa i bachata a nivell iniciació. Esperem que molt aviat podem tornar a organitzar diverses activitats de ball per tots vosaltres i gaudir del ball tots junts. Moltes gràcies per tot. Una abraçada,

JOSEP COROMINAS
Director de l’escola de ball “Ballem Junts”


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.